Livredning

Info

Vejledende alder: 14-18 år
Træningsmængde: 1x60 min pr. uge eller 2x60 min. pr. uge
Primært tema: Livredning

Forudsætninger

For at være deltager på livredningsholdet, skal du kunne svømme 1.000 meter og dykke til 2 meter vertikalt og 10 meter horisontalt.

Holdbeskrivelse og mål

Livredning er sjovt, og det er en vigtig ting at kunne i et land som Danmark. Det kan dyrkes som motionsform og for at lære, men det er også blevet en disciplin, som man kan konkurrere i.

Træning i livredning er enormt alsidig. Og ikke nok med at du lærer at redde liv, så bliver du også selv en bedre svømmer. På holdet vil der derfor både være fokus på at forbedre din svømning men især at få indsigt og øve redningsfærdighederne. Alle på holdet vil føle sig udfordret.

På holdet vil alle kravene til bassinlivredderprøven blive prøvet, der vil være øvelser relateret til generel førstehjælp. Herudover vil deltagerne få lov at prøve kræfter med nogle af disciplinerne inden for konkurrencelivredning som f.eks. svømning på forhindringsbane, dykning horisontalt og vertikalt, redningsmedley, redning via torpedo, boards og andre medier og meget mere.

Du skal medbringe shorts, t-shirt og to håndklæder hver gang - og gerne noget, der gerne må komme i vandet. Herudover altid svømmebriller, og hvis du har, må du gerne medbringe finner i form af svømmefødder eller zoomers.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle